Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wuzetka cytrynowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alice" data-source="post: 459476" data-attributes="member: 17"><p>Sinistra, 36% ubija sie lepiej niż 30%. To oczywiste. Mówię jako wielbicielka bitej śmietany. A Piątnica 36%, która sama w sobie jest gęsta nadaje się do ciasta bez żadnych żelatyn, śmietan-fixów i innych tego typu &quot;usztywniaczy&quot;. Tylko że niestety jest jej mało. To znaczy nie powiększa swojej objętości tak jak płynna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alice, post: 459476, member: 17"] Sinistra, 36% ubija sie lepiej niż 30%. To oczywiste. Mówię jako wielbicielka bitej śmietany. A Piątnica 36%, która sama w sobie jest gęsta nadaje się do ciasta bez żadnych żelatyn, śmietan-fixów i innych tego typu "usztywniaczy". Tylko że niestety jest jej mało. To znaczy nie powiększa swojej objętości tak jak płynna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Wuzetka cytrynowa
Top
Bottom