Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Zając Wielkanocny ... na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 100682" data-attributes="member: 232"><p>tez mialam watpliwosci jak ja kupowalam, ale mam lekkiego hopla na punkcie foremek, wiec ja jakos przemycilam do domu (bo to kolejna, ktora zajmuje miejsce w kuchni!!). Moja tez blaszana, niestety b,cienka i malo stabilna - musialam ja podpierac w piekarniku - ale jakos sie udalo. Kupilam ja zreszta dosyc dawno na Slowacji za grosze. Oni maja dobre zaopatrzenia w takie cuda nawet w malenkich wiejskich sklepikach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 100682, member: 232"] tez mialam watpliwosci jak ja kupowalam, ale mam lekkiego hopla na punkcie foremek, wiec ja jakos przemycilam do domu (bo to kolejna, ktora zajmuje miejsce w kuchni!!). Moja tez blaszana, niestety b,cienka i malo stabilna - musialam ja podpierac w piekarniku - ale jakos sie udalo. Kupilam ja zreszta dosyc dawno na Slowacji za grosze. Oni maja dobre zaopatrzenia w takie cuda nawet w malenkich wiejskich sklepikach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Zając Wielkanocny ... na zakwasie
Top
Bottom