Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Zajęcze udka bajcowane*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 791162" data-attributes="member: 10341"><p>Oczywiście. Tylko ja przeważnie przodki zużywałam do pasztetu, a comber i udka bajcowałam i dusiłam. Skoro Tobie przodki do niczego nie są potrzebne, możesz je wykorzystać do zabajcowania i uduszenia. Musisz tylko zgrabnie podzielić zająca na porcje. Smacznego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 791162, member: 10341"] Oczywiście. Tylko ja przeważnie przodki zużywałam do pasztetu, a comber i udka bajcowałam i dusiłam. Skoro Tobie przodki do niczego nie są potrzebne, możesz je wykorzystać do zabajcowania i uduszenia. Musisz tylko zgrabnie podzielić zająca na porcje. Smacznego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Zajęcze udka bajcowane*
Top
Bottom