Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Zakąski z serem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="volpe" data-source="post: 799213" data-attributes="member: 9400"><p><strong>Składniki:</strong></p><p>125 g sera typu fromage lub bryndzy owczej</p><p>60 g miękkiego masła</p><p>4 łyżki kwaśnej śmietany</p><p>8 kromek chleba</p><p>1 pęczek rzodkiewek</p><p>natka pietruszki</p><p>30 g posiekanych orzechów włoskich</p><p>oliwki</p><p></p><p><strong>Wykonanie:</strong></p><p>1. Ser rozgnieść widelcem, utrzeć z masłem i śmietaną.</p><p>2. Kromki posmarować masą. Ozdobić rzodkiewką i natką, orzechami włoskimi i oliwkami - jak kto lubi.</p><p></p><p> Świetnie smakuje ze świeżymi owocami jak winogrona, gruszki, ananas.</p><p> Żeby uzyskać gładki krem, można użyć miksera.</p><p> Z przepisu wychodzą 4 porcje każda po 404 kcal. </p><p></p><p>Smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volpe, post: 799213, member: 9400"] [B]Składniki:[/B] 125 g sera typu fromage lub bryndzy owczej 60 g miękkiego masła 4 łyżki kwaśnej śmietany 8 kromek chleba 1 pęczek rzodkiewek natka pietruszki 30 g posiekanych orzechów włoskich oliwki [B]Wykonanie:[/B] 1. Ser rozgnieść widelcem, utrzeć z masłem i śmietaną. 2. Kromki posmarować masą. Ozdobić rzodkiewką i natką, orzechami włoskimi i oliwkami - jak kto lubi. Świetnie smakuje ze świeżymi owocami jak winogrona, gruszki, ananas. Żeby uzyskać gładki krem, można użyć miksera. Z przepisu wychodzą 4 porcje każda po 404 kcal. Smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Zakąski z serem
Top
Bottom