Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Zakwas pszenny na kartoflu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 1413229" data-attributes="member: 232"><p>Jak na chleb bezglutenowy wyglada naprawdę całkiem nieźle.Fajnie ze zakwas udało się wyhodować tą ziemniakową metodą. </p><p></p><p>Ta trocinowatość może być nie tylko z braku wody ale i z mąki ciecierzycowej. Wg moich doświadczeń dobre efekty jesli chodzi o konsystencje ciasta daje dodatek mąki gryczanej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 1413229, member: 232"] Jak na chleb bezglutenowy wyglada naprawdę całkiem nieźle.Fajnie ze zakwas udało się wyhodować tą ziemniakową metodą. Ta trocinowatość może być nie tylko z braku wody ale i z mąki ciecierzycowej. Wg moich doświadczeń dobre efekty jesli chodzi o konsystencje ciasta daje dodatek mąki gryczanej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Zakwas pszenny na kartoflu
Top
Bottom