Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Zapiekanka kapuściano-mięsno-ziemniaczana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 882021" data-attributes="member: 5092"><p>Czasami robię coś podobnego, tylko kapusta sparzona, liść, wyściela garnek, na to warstwa mięsa przesmażonego , cebula przesmażona, gdzies tam warstwa ryżu lub plasterków ziemniaków lekko obgotowanych, i tak na zmianę a na górze warstwa poszatkowanej marchewki i znów kapusta tylko dość drobno poszatkowana ale za to gruba warstwa. Jeśli garnek jest bardzo wysoki to w środku też jest warstwa poszatkowanej drobno kapusty. Sos pomidorowy podobny jak u Ciebie Beatko. I albo zapiekane w piekarniku albo duszone na gazie. Dobre to jest i robi się szybciej niż gołąbki. I można do tego wykorzystać wszelkie resztki mięsa pozostałe z poprzedniego dnia jesli coś zostanie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 882021, member: 5092"] Czasami robię coś podobnego, tylko kapusta sparzona, liść, wyściela garnek, na to warstwa mięsa przesmażonego , cebula przesmażona, gdzies tam warstwa ryżu lub plasterków ziemniaków lekko obgotowanych, i tak na zmianę a na górze warstwa poszatkowanej marchewki i znów kapusta tylko dość drobno poszatkowana ale za to gruba warstwa. Jeśli garnek jest bardzo wysoki to w środku też jest warstwa poszatkowanej drobno kapusty. Sos pomidorowy podobny jak u Ciebie Beatko. I albo zapiekane w piekarniku albo duszone na gazie. Dobre to jest i robi się szybciej niż gołąbki. I można do tego wykorzystać wszelkie resztki mięsa pozostałe z poprzedniego dnia jesli coś zostanie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Zapiekanka kapuściano-mięsno-ziemniaczana
Top
Bottom