Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Zapiekanka mocno czosnkowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="agus" data-source="post: 314109" data-attributes="member: 628"><p>Zapiekanka z makaronem i czosnkiem. </p><p></p><p>-makaron ugotowany jakikolwiek, najlepiej swiderki czy inne grube kluchy </p><p>-troszke pieczarek pokrojonych w plasterki </p><p>-pomidor pokrojony w kostke </p><p>-czosnek-ile kto lubi ja wczoraj dałam 6 ząbków, znajoma daje całą główkę </p><p>-pieprz </p><p>-rosołek może być taki z kostki </p><p>-ser żółty albo pleśniowy albo i to i to </p><p></p><p>Rosołek rozpuszczamy w wodzie i gotujemy </p><p>wciskamy do niego czosnek i wsypujemy pieprz .</p><p>Próbujemy czy ostre i czosnkowe, takie jak lubimy</p><p>W naczyniu żaroodpornym układamy makaron na niego pieczarki i pomidorka polewamy wszystko rosołkiem na to siup drugą warstwe makaronu, pieczarek i pomidorka, takoz polewamy rosołkiem i tak do wyczerpania składników. </p><p>Wierzch posypujemy startym serem, zakrywamy pokrywka bądź folią aluminiową i pieczemy w piekarniku koło pół godziny w temp 180 stopni. </p><p>Na pięc mimut przed wyciągnięciem dobrze jest zdjąć przykrycie </p><p>Pyyyyyyycha. </p><p>Ostre mocno czosnkowe i syte</p><p>Zamiast pomidorka czasami daję orzechy włoskie drobno posiekane.</p><p>Też pycha</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agus, post: 314109, member: 628"] Zapiekanka z makaronem i czosnkiem. -makaron ugotowany jakikolwiek, najlepiej swiderki czy inne grube kluchy -troszke pieczarek pokrojonych w plasterki -pomidor pokrojony w kostke -czosnek-ile kto lubi ja wczoraj dałam 6 ząbków, znajoma daje całą główkę -pieprz -rosołek może być taki z kostki -ser żółty albo pleśniowy albo i to i to Rosołek rozpuszczamy w wodzie i gotujemy wciskamy do niego czosnek i wsypujemy pieprz . Próbujemy czy ostre i czosnkowe, takie jak lubimy W naczyniu żaroodpornym układamy makaron na niego pieczarki i pomidorka polewamy wszystko rosołkiem na to siup drugą warstwe makaronu, pieczarek i pomidorka, takoz polewamy rosołkiem i tak do wyczerpania składników. Wierzch posypujemy startym serem, zakrywamy pokrywka bądź folią aluminiową i pieczemy w piekarniku koło pół godziny w temp 180 stopni. Na pięc mimut przed wyciągnięciem dobrze jest zdjąć przykrycie Pyyyyyyycha. Ostre mocno czosnkowe i syte Zamiast pomidorka czasami daję orzechy włoskie drobno posiekane. Też pycha [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Zapiekanka mocno czosnkowa
Top
Bottom