Zapiekanka ryżowa z cukinią

Alka

Member
Wrz 17, 2004
1,610
0
0
Potrzebujemy 200 g ryżu, 3 średnie cukinie, 1/2 pęczka koperku świeżego, 1 duża cebula, kilka łyżek mąki kukurydzianej (lub kleiku), sól i pieprz i odrobinka dobrej oliwy.
Ryż gotujemy na sypko, cukinie i cebulę tniemy na plastry, koper siekamy niezbyt drobno. Jak ryż już jest ugotowany to mieszamy wszystko ze soba i doprawiamy. Wstawiamy do piekarnika na jakieś 45 minut a potem wcinamy. Co wcinamy - można obejżeć w albumie
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy