Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Żarkoje po mojemu*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 832832" data-attributes="member: 4258"><p>Jakieś gliniane czy kamionkowe garnki, takiej wielkości aby pomieścić jedną porcję. Każdy sam sobie zdejmuje drożdżową czapeczkę-miseczkę na talerz i nakłada do niej żarkoje. Naczynie musi być odporne na wysoką temperaturę, bo zapiekamy w nim potrawę w temp. 180 - 190 stopniach. Porcelana też się nadaje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 832832, member: 4258"] Jakieś gliniane czy kamionkowe garnki, takiej wielkości aby pomieścić jedną porcję. Każdy sam sobie zdejmuje drożdżową czapeczkę-miseczkę na talerz i nakłada do niej żarkoje. Naczynie musi być odporne na wysoką temperaturę, bo zapiekamy w nim potrawę w temp. 180 - 190 stopniach. Porcelana też się nadaje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Żarkoje po mojemu*
Top
Bottom