Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Zaskakujący biszkopt ze śmietaną i
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dominique" data-source="post: 1171144" data-attributes="member: 1346"><p>Dzieki za szybka odpowiedz. Robie tort w-zetkowy i chce ten patent wyprobowac. </p><p>Rozumiem, wiec do dekoracji zrobie osobno mase, ale do przelozenia moze byc, ja tez nie slodze nigdy bitej smietany do przelozenia biszkoptu, tylko sie zastanawiam czy ona od dodania kwasnej smietany (i tego, ze sie scina wlasnie) nie bedzie w smaku kwaskowata??</p><p>Ale mnie ciekawi smak tej masy...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dominique, post: 1171144, member: 1346"] Dzieki za szybka odpowiedz. Robie tort w-zetkowy i chce ten patent wyprobowac. Rozumiem, wiec do dekoracji zrobie osobno mase, ale do przelozenia moze byc, ja tez nie slodze nigdy bitej smietany do przelozenia biszkoptu, tylko sie zastanawiam czy ona od dodania kwasnej smietany (i tego, ze sie scina wlasnie) nie bedzie w smaku kwaskowata?? Ale mnie ciekawi smak tej masy... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Zaskakujący biszkopt ze śmietaną i
Top
Bottom