Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Zaskakujący biszkopt ze śmietaną i
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dominique" data-source="post: 1171492" data-attributes="member: 1346"><p>Acha, czyli smak kwaskowaty jednak gdzies tam ma... nie wiem jak to bedzie do wzetki pasowalo, ale moze dodam wiorek kokosowych i tak sprobujemy? Jest to w takim razie taki jogurtowy smak moze?</p><p>Te ciasto nie traci na smaku na drugi dzien (bo chce je zrobic dzisiaj na jutrzejsze urodziny synka) czy lepiej na swiezo jutro rano zrobic?</p><p>Acha, robie biszkopt ciemny, ile tego budyniu dac, tak jak kisielu 2-3 lyzki czy cala paczuszke?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dominique, post: 1171492, member: 1346"] Acha, czyli smak kwaskowaty jednak gdzies tam ma... nie wiem jak to bedzie do wzetki pasowalo, ale moze dodam wiorek kokosowych i tak sprobujemy? Jest to w takim razie taki jogurtowy smak moze? Te ciasto nie traci na smaku na drugi dzien (bo chce je zrobic dzisiaj na jutrzejsze urodziny synka) czy lepiej na swiezo jutro rano zrobic? Acha, robie biszkopt ciemny, ile tego budyniu dac, tak jak kisielu 2-3 lyzki czy cala paczuszke? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Zaskakujący biszkopt ze śmietaną i
Top
Bottom