Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Zawijane zrazy wieprzowe zapiekane z serem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="iwki" data-source="post: 765943" data-attributes="member: 9388"><p>ciesze sie , ze w koncu mam jakis przepis na mieso, tzn wieprzowe od szynki , bo to miecho wieprzowe mam najczesciej pod reka ( dostepne w sklepie) i przyznam sie , ze mam z nim problem. <strong>Seniorko </strong> moze TY mi pomozesz. Meczylam to miecho na rozne sposoby i nie wiem co robie nie tak, nawet jak pokroje go w kawalki gulaszowe i obsmaze , musze go bardzo dlugo dusic ( do godziny) .A spotykam sie w przepisach nie raz , ze mozna go krotko obsmazyc i juz do jakiegos sosiku i gotowa potrawa. Nie wiem moze przez moj strach , ze bedzie w srodku surowe poprostu za dlugo obsmazam ( ta kawaleczki). I przy podsmazaniu ( 500g ) podchodzi mi woda. Prosze napisz mi jak powinno obsmazac sie mieso i jak jest mozliwe , zeby szybko go przyrumienic w tak krotkim czasie ( mi sie rumieni jak odparuje wode ).</p><p>Jedynie kotlety wychodzy mi z tego miesa jako tako.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iwki, post: 765943, member: 9388"] ciesze sie , ze w koncu mam jakis przepis na mieso, tzn wieprzowe od szynki , bo to miecho wieprzowe mam najczesciej pod reka ( dostepne w sklepie) i przyznam sie , ze mam z nim problem. [B]Seniorko [/B] moze TY mi pomozesz. Meczylam to miecho na rozne sposoby i nie wiem co robie nie tak, nawet jak pokroje go w kawalki gulaszowe i obsmaze , musze go bardzo dlugo dusic ( do godziny) .A spotykam sie w przepisach nie raz , ze mozna go krotko obsmazyc i juz do jakiegos sosiku i gotowa potrawa. Nie wiem moze przez moj strach , ze bedzie w srodku surowe poprostu za dlugo obsmazam ( ta kawaleczki). I przy podsmazaniu ( 500g ) podchodzi mi woda. Prosze napisz mi jak powinno obsmazac sie mieso i jak jest mozliwe , zeby szybko go przyrumienic w tak krotkim czasie ( mi sie rumieni jak odparuje wode ). Jedynie kotlety wychodzy mi z tego miesa jako tako. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Zawijane zrazy wieprzowe zapiekane z serem*
Top
Bottom