Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
ŻEBERKA pieczone w coca-coli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 855535" data-attributes="member: 59"><p>Ja mysle, ze w tym przypadku wcale nie chodzi o smak. </p><p>Kola znana jest z wlasciwosci zracych. Czesto polecana jest na przyklad do wybielania wanny. Jestem pewna, ze chodzi o skruszenie miesa. </p><p>Jakis chemik moze sie wypowie co na to wplywa i czym zastapic kole. </p><p>To samo sok jablkowy, ocet, musztarda, ketchup. Czesto dodawane sa do marynaty, zeby mieso wyszlo mieciutkie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 855535, member: 59"] Ja mysle, ze w tym przypadku wcale nie chodzi o smak. Kola znana jest z wlasciwosci zracych. Czesto polecana jest na przyklad do wybielania wanny. Jestem pewna, ze chodzi o skruszenie miesa. Jakis chemik moze sie wypowie co na to wplywa i czym zastapic kole. To samo sok jablkowy, ocet, musztarda, ketchup. Czesto dodawane sa do marynaty, zeby mieso wyszlo mieciutkie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
ŻEBERKA pieczone w coca-coli
Top
Bottom