Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Zielenina po ormiańsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1049604" data-attributes="member: 692"><p>Pęczek szpinaku i pęczek szczawiu</p><p>pęczek szczypioru lub 1 nieduża cebula( opcjonalnie)</p><p>sol, pieprz</p><p>czosnek</p><p>olej z orzechów włoskich ( lub oliwa z oliwek)</p><p>garść rodzynek</p><p>pół szklanki zmielonych orzechów włoskich</p><p>starta skórka z cytryny ( ok. &#189; łyżeczki)</p><p>parę listków koperku i mięty</p><p>pęczek zielonej kolendry ( kinzy) - opcjonalnie</p><p></p><p>Szpinak i szczaw oczyścić, umieścić w garnku , przykryć i pozwolić by warzywa poddusiły się we własnej wilgoci. Posiekać. W osobnym naczyniu podgrzać dwie łyżki oleju, zeszklić posiekany szczypior lub cebulę. Dodać resztę warzyw, przyprawić, na koniec zagęścić orzechami.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1049604, member: 692"] Pęczek szpinaku i pęczek szczawiu pęczek szczypioru lub 1 nieduża cebula( opcjonalnie) sol, pieprz czosnek olej z orzechów włoskich ( lub oliwa z oliwek) garść rodzynek pół szklanki zmielonych orzechów włoskich starta skórka z cytryny ( ok. ½ łyżeczki) parę listków koperku i mięty pęczek zielonej kolendry ( kinzy) - opcjonalnie Szpinak i szczaw oczyścić, umieścić w garnku , przykryć i pozwolić by warzywa poddusiły się we własnej wilgoci. Posiekać. W osobnym naczyniu podgrzać dwie łyżki oleju, zeszklić posiekany szczypior lub cebulę. Dodać resztę warzyw, przyprawić, na koniec zagęścić orzechami. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Zielenina po ormiańsku
Top
Bottom