Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Ziemniaki Anny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 935673" data-attributes="member: 1142"><p>Uwielbiam ziemniaki Anny i robie je bardzo czasto, w zwiazku z tym mam kilka rad. Najlepiej gdy ziemniaki sa &quot;woskowe&quot;, dobrze jest je ciac na mandolinie i dobrze wysuszyc talarki na papierowym reczniku. A i doskonale wychodza pieczone z okraglej blaszce do pieczenia, przykryte jedynie przycietym kawalkiem papieru do pieczenia. Po wyjeciu z pieca zostawic na 5 minnut, dopiero wtedy wyjac na talerz. Przed podaniem nadmiar masla trzeba koniecznie odlac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 935673, member: 1142"] Uwielbiam ziemniaki Anny i robie je bardzo czasto, w zwiazku z tym mam kilka rad. Najlepiej gdy ziemniaki sa "woskowe", dobrze jest je ciac na mandolinie i dobrze wysuszyc talarki na papierowym reczniku. A i doskonale wychodza pieczone z okraglej blaszce do pieczenia, przykryte jedynie przycietym kawalkiem papieru do pieczenia. Po wyjeciu z pieca zostawic na 5 minnut, dopiero wtedy wyjac na talerz. Przed podaniem nadmiar masla trzeba koniecznie odlac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Ziemniaki Anny
Top
Bottom