Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Ziemniaki Anny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 935686" data-attributes="member: 10341"><p>Dziękuję za rady. Część z nich już wykorzystałam, bo tak wychodziło z przygotowywania tych ziemniaków. Do reszty dostosuję się następnym razem. Ziemniaki miałam kremowe, w cieniutkich plasterkach. Oczywiście resztę masła odlałam, i wyszły pyszne. No i dowiedziałam się, czym można urzec piękną kurtyzanę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 935686, member: 10341"] Dziękuję za rady. Część z nich już wykorzystałam, bo tak wychodziło z przygotowywania tych ziemniaków. Do reszty dostosuję się następnym razem. Ziemniaki miałam kremowe, w cieniutkich plasterkach. Oczywiście resztę masła odlałam, i wyszły pyszne. No i dowiedziałam się, czym można urzec piękną kurtyzanę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Ziemniaki Anny
Top
Bottom