Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Zrazy kociewskie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="małgośka79" data-source="post: 1674066" data-attributes="member: 3920"><p>U nas dzisiaj i wczoraj na obiad. Bardzo smaczne. Zrobiłam ze schabem, bo akurat mi zalegał w lodówce, ale na pewno będą powtarzała z innym mięsem również. Nie użyłam bulionu z kostki. Wlało mi się sporo wody do namoczenie grzybów, więc część dałam na patelnię do kapusty, a resztą zalałam zrazy. Schab nie wyszedł suchy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="małgośka79, post: 1674066, member: 3920"] U nas dzisiaj i wczoraj na obiad. Bardzo smaczne. Zrobiłam ze schabem, bo akurat mi zalegał w lodówce, ale na pewno będą powtarzała z innym mięsem również. Nie użyłam bulionu z kostki. Wlało mi się sporo wody do namoczenie grzybów, więc część dałam na patelnię do kapusty, a resztą zalałam zrazy. Schab nie wyszedł suchy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Zrazy kociewskie*
Top
Bottom