Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Zrazy kociewskie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maria z Łeby" data-source="post: 1674600" data-attributes="member: 2941"><p>Zrobiłam dzisiaj, wyszło mi 8 zrazów średniej wielkości, użyłam 1,5kg kapusty, grzyby bez ważenia, wyszły smaczne ale chyba wolę schab na kapuście, smakowo podobnie a roboty mniej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maria z Łeby, post: 1674600, member: 2941"] Zrobiłam dzisiaj, wyszło mi 8 zrazów średniej wielkości, użyłam 1,5kg kapusty, grzyby bez ważenia, wyszły smaczne ale chyba wolę schab na kapuście, smakowo podobnie a roboty mniej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Zrazy kociewskie*
Top
Bottom