Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Tłuszczowe zupy
Zupa Cukiniowo-Koperkowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="joannas" data-source="post: 506645" data-attributes="member: 76"><p>Przepis z książki: Montignac nad Wisłą</p><p></p><p>Zupa Cukiniowo-Koperkowa</p><p></p><p>Składniki:</p><p>Oliwa z oliwek</p><p>Ząbek czosnku</p><p>Czuszka bez nasion posiekana</p><p>Por pokrojony z kawałki</p><p>2 łodygi selera naciowego, pokrojone</p><p>2 małe cukinie</p><p>1 litr rosołu</p><p>100 g koperku</p><p>sól i pieprz</p><p></p><p>Przygotowanie:</p><p>Do garnka wlać tyle oliwy by przykryła dno, podsmażyć czosnek, czuszkę, por i seler. Dodać cukinię, dolać 0,5 l rosołu. Przykryć garnek i gotować ok. 30 min. Dodać koperek, zmiksować, wlać resztę rosołu, dobrze podgrzać.</p><p></p><p>W II fazie można dodać trochę kwaśnej śmietany i posypać prażonymi płatkami migdałów</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joannas, post: 506645, member: 76"] Przepis z książki: Montignac nad Wisłą Zupa Cukiniowo-Koperkowa Składniki: Oliwa z oliwek Ząbek czosnku Czuszka bez nasion posiekana Por pokrojony z kawałki 2 łodygi selera naciowego, pokrojone 2 małe cukinie 1 litr rosołu 100 g koperku sól i pieprz Przygotowanie: Do garnka wlać tyle oliwy by przykryła dno, podsmażyć czosnek, czuszkę, por i seler. Dodać cukinię, dolać 0,5 l rosołu. Przykryć garnek i gotować ok. 30 min. Dodać koperek, zmiksować, wlać resztę rosołu, dobrze podgrzać. W II fazie można dodać trochę kwaśnej śmietany i posypać prażonymi płatkami migdałów [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Tłuszczowe zupy
Zupa Cukiniowo-Koperkowa
Top
Bottom