Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Zupa grzybowa po włosku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hichotka" data-source="post: 361657" data-attributes="member: 298"><p><strong> Zupa grzybowa po włosku (z makaronem)</strong></p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]503[/ATTACH]</p><p></p><p>5 szklanek bulionu drobiowego </p><p>125 ml białego wytrawnego wina </p><p>1 cebula</p><p>40 dkg świeżych borowików</p><p>5 łyżek oliwy z oliwek</p><p>10 dkg makaronu włoskiego</p><p>sól himalajska mielona</p><p>pieprz czarny świeżo mielony</p><p>pieprz biały świeżo mielony</p><p>3 łyżki pokrojonej drobno natki pietruszki</p><p>Bulion gotujemy wraz z oczyszczonymi i pokrojonymi w cienkie plasterki borowikami.</p><p>Po 15 minutach gotowania dolewamy wino i gotujemy 5 minut..</p><p></p><p>Następnie dodajemy do gotującej się zupy dodajemy makaron i gotujemy go zgodnie z instrukcją na opakowaniu.</p><p>Pod koniec gotowania dodajemy natkę pietruszki oraz doprawiamy do smaku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hichotka, post: 361657, member: 298"] [B] Zupa grzybowa po włosku (z makaronem)[/B] [ATTACH=full]503[/ATTACH] 5 szklanek bulionu drobiowego 125 ml białego wytrawnego wina 1 cebula 40 dkg świeżych borowików 5 łyżek oliwy z oliwek 10 dkg makaronu włoskiego sól himalajska mielona pieprz czarny świeżo mielony pieprz biały świeżo mielony 3 łyżki pokrojonej drobno natki pietruszki Bulion gotujemy wraz z oczyszczonymi i pokrojonymi w cienkie plasterki borowikami. Po 15 minutach gotowania dolewamy wino i gotujemy 5 minut.. Następnie dodajemy do gotującej się zupy dodajemy makaron i gotujemy go zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pod koniec gotowania dodajemy natkę pietruszki oraz doprawiamy do smaku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Zupa grzybowa po włosku
Top
Bottom