- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
przygotować esencjonalny wywar
cukinię pokroić
ziemniaki pokroić
szalotkę posiekać
szalotkę wrzucić na patelnię z odrobiną oliwy, wcisnąc 2 ząbki czosnku, dodać ziemniaki,
podsmażyć
wlac wywar
gotować ok 10 minut, po czym wrzucić cukinię
dodać pokruszony ser pleśniowy i 1 mały serek topiony
gotować 5 minut
podawać z parmezanem
nie liczyc kalorii
DD
cukinię pokroić
ziemniaki pokroić
szalotkę posiekać
szalotkę wrzucić na patelnię z odrobiną oliwy, wcisnąc 2 ząbki czosnku, dodać ziemniaki,
podsmażyć
wlac wywar
gotować ok 10 minut, po czym wrzucić cukinię
dodać pokruszony ser pleśniowy i 1 mały serek topiony
gotować 5 minut
podawać z parmezanem
nie liczyc kalorii
