Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa ogórkowa na maśle
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1406463" data-attributes="member: 2354"><p>Najczejsciej chodzi o nasze przyzwyczajenia zywieniowe, robi sie to, co sie zna od dawna, a czasem jakies odmiany sa uwazane za conajmniej dziwne - z jednej strony, a z drugiej strony ochoczo probujemy dania z obcych kuchni bez oporow, choc zestaw skladnikow moze byc conajmniej zastanawiajacy.</p><p>Dziekuje Janko, za Twoje zdanie, bo jednak dodatki do zup sa kwestia gustu, ale naprawde warto sie przekonac, czy cos innego komus moze smakowac. </p><p>A w kwestii formalnej, do zup uzywam tanszego ryzu i go nie plucze, poniewaz skrobia zawarta w ryzu dodatkowo zageszcza zupe, robiac ryz na sypko czy jako pilaw to uzywam wylacznie basmati ryz i zawsze go plucze pol godz. i gotuje wg. wskazowki hinduskiej mistrzyni kulinarnej Aarti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1406463, member: 2354"] Najczejsciej chodzi o nasze przyzwyczajenia zywieniowe, robi sie to, co sie zna od dawna, a czasem jakies odmiany sa uwazane za conajmniej dziwne - z jednej strony, a z drugiej strony ochoczo probujemy dania z obcych kuchni bez oporow, choc zestaw skladnikow moze byc conajmniej zastanawiajacy. Dziekuje Janko, za Twoje zdanie, bo jednak dodatki do zup sa kwestia gustu, ale naprawde warto sie przekonac, czy cos innego komus moze smakowac. A w kwestii formalnej, do zup uzywam tanszego ryzu i go nie plucze, poniewaz skrobia zawarta w ryzu dodatkowo zageszcza zupe, robiac ryz na sypko czy jako pilaw to uzywam wylacznie basmati ryz i zawsze go plucze pol godz. i gotuje wg. wskazowki hinduskiej mistrzyni kulinarnej Aarti. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa ogórkowa na maśle
Top
Bottom