Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa pieczarkowa klasyczna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 727639" data-attributes="member: 2721"><p>Ja też nie obieram nigdy pieczarek - bo, szczerze, nie widzę powodu. nie widzę także na nich &quot;skórki&quot; - to tak, jakby obierać ze skórki truskawki.</p><p></p><p>No, jak sie ktos uprze - mozna, tylko po co? - a po obraniu niewiele juz zostanie.</p><p></p><p>Od zawsze przepłukuję pieczarki pod bierzącą woda i nie ma to ujemnego wpływu na ich smak ani jędrność.</p><p></p><p>Zupę pieczarkowa robię podobnie, wyjąwszy to &quot;nie-mycie&quot; i dodatek pietruszki, której nie lubimy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 727639, member: 2721"] Ja też nie obieram nigdy pieczarek - bo, szczerze, nie widzę powodu. nie widzę także na nich "skórki" - to tak, jakby obierać ze skórki truskawki. No, jak sie ktos uprze - mozna, tylko po co? - a po obraniu niewiele juz zostanie. Od zawsze przepłukuję pieczarki pod bierzącą woda i nie ma to ujemnego wpływu na ich smak ani jędrność. Zupę pieczarkowa robię podobnie, wyjąwszy to "nie-mycie" i dodatek pietruszki, której nie lubimy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa pieczarkowa klasyczna
Top
Bottom