Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa pieczarkowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Diabolique" data-source="post: 963023" data-attributes="member: 10042"><p>2 kostki rosołu drobiowego</p><p>30 dag pieczarek</p><p>2 łyżki masła</p><p>2 łyżki mąki</p><p>3 łyżki keczupu</p><p>1 łyżka posiekanej natki pietruszki</p><p>sól</p><p>pieprz</p><p>tymianek</p><p></p><p>Rosół przygotować wg przepisu na opakowaniu. Pieczarki obrać, pokroić w cząstki, usmażyć na maśle do odparowania płynu, oprószyć mąką, zasmażyć i dodać do rosołu, rozprowadzić. Gotować 10 minut. Dodać keczup i natkę pietruszki, doprawić solą, pieprzem i tymiankiem. Podawać z makaronem.</p><p></p><p>[ATTACH=full]51495[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Diabolique, post: 963023, member: 10042"] 2 kostki rosołu drobiowego 30 dag pieczarek 2 łyżki masła 2 łyżki mąki 3 łyżki keczupu 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól pieprz tymianek Rosół przygotować wg przepisu na opakowaniu. Pieczarki obrać, pokroić w cząstki, usmażyć na maśle do odparowania płynu, oprószyć mąką, zasmażyć i dodać do rosołu, rozprowadzić. Gotować 10 minut. Dodać keczup i natkę pietruszki, doprawić solą, pieprzem i tymiankiem. Podawać z makaronem. [ATTACH=full]51495[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa pieczarkowa
Top
Bottom