Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Zupa pikantno-kwaśna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1441866" data-attributes="member: 1443"><p>Zapomniałam dodać, że wg informacji, które znalazłam ostrość tej zupy powinna pochodzić wyłącznie od białego pieprzu (nie gotujemy go w zupie, bo bardzo szybko traci aromat), tradycyjnie nie dodaje się do niej chili pod żadną postacią (olej, świeża, sproszkowana). Moim zdaniem serce tej zupy to grzyby, ocet i pieprz, jadłam już różne wersje, ale we wszystkich były te trzy podstawowe składniki. Bulion wpiszę jutro.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1441866, member: 1443"] Zapomniałam dodać, że wg informacji, które znalazłam ostrość tej zupy powinna pochodzić wyłącznie od białego pieprzu (nie gotujemy go w zupie, bo bardzo szybko traci aromat), tradycyjnie nie dodaje się do niej chili pod żadną postacią (olej, świeża, sproszkowana). Moim zdaniem serce tej zupy to grzyby, ocet i pieprz, jadłam już różne wersje, ale we wszystkich były te trzy podstawowe składniki. Bulion wpiszę jutro. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Zupa pikantno-kwaśna
Top
Bottom