Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa serowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bawareczka" data-source="post: 1494489" data-attributes="member: 23241"><p>rewelacyjna, kochana przez moich gosci. Kto sprobuje chce przepis</p><p></p><p> 3 cebule</p><p>1 TL oleju</p><p>500 g mielonej wolowiny</p><p>Sol, pieprz, slodka papryka</p><p>1,2 L rosolu</p><p>3-4 Pory</p><p>1 puszka pieczarek</p><p>2 pojemniczki serka topionego ziolowego takiego rzadszego o konsystencji gestej smietany</p><p>1 pojemniczek serka smietankowego j.w</p><p></p><p></p><p>Pory umyc, pokroic w drobne plasterki. Pieczarki odcedzic. Cebule pokroic w drobna kostke. Olej podgrzac podsmazyc na nim cebule. Dodac mielone i podsmazyc. Przyprawic sola, pieprzem i papryka. Wlac rosol i zagotowac. Dodac pory i pieczarki i gotowac ok 30 minut. Krotko przed koncem dodac ser. Dobrze wymieszaci jeszcz raz podgrzac ale juz nie gotowac. Doprawic do smaku jesli trzeba.</p><p></p><p></p><p>Serwowac z ciabatta albo bagietka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bawareczka, post: 1494489, member: 23241"] rewelacyjna, kochana przez moich gosci. Kto sprobuje chce przepis 3 cebule 1 TL oleju 500 g mielonej wolowiny Sol, pieprz, slodka papryka 1,2 L rosolu 3-4 Pory 1 puszka pieczarek 2 pojemniczki serka topionego ziolowego takiego rzadszego o konsystencji gestej smietany 1 pojemniczek serka smietankowego j.w Pory umyc, pokroic w drobne plasterki. Pieczarki odcedzic. Cebule pokroic w drobna kostke. Olej podgrzac podsmazyc na nim cebule. Dodac mielone i podsmazyc. Przyprawic sola, pieprzem i papryka. Wlac rosol i zagotowac. Dodac pory i pieczarki i gotowac ok 30 minut. Krotko przed koncem dodac ser. Dobrze wymieszaci jeszcz raz podgrzac ale juz nie gotowac. Doprawic do smaku jesli trzeba. Serwowac z ciabatta albo bagietka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa serowa
Top
Bottom