Zupa wielocebulowa

Layla

Member
Kwi 20, 2005
2,869
1
0
pęczek dymki, 3 cebule, 2 pory, 1/3 szkl. słodkiej śmietanki, ząbek czosnku, 1 litr rosołku, 2-3 ziemniaki, sól, pieprz, majeranek

Pęczek dymki posiekać. Cebulę pokroić w plastry. Pora przekroić na pół wzdłuż i kroić w krążki. Wszystko razem poddusić na rozgrzanym tłuszczu. Zalać rosołem. Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Doprawić przyprawami.Dodać śmietankę. Raz zagotować.
 

Załączniki

  • zdjecie.jpg
    zdjecie.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 0
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy