Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa z dyni wg Agaty W.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1201732" data-attributes="member: 1024"><p>Dynię upiekłam, zamiast wody dałam domowy bulion z kurczaka.</p><p>Grzyby (smażone pieczarki i suszone kanie) krótko ugotowałam w bulionie i zmiksowałam z zupą, bo dzieć nie lubi grzybów w kawałkach. Na pół hokkaido dałam dwa serki Hochland (po 100 g), a na koniec &quot;zaokrągliłam&quot; smak niewielkim chlustem śmietanki kremówki. Podałam z odrobiną zielonej pietruszki i groszkiem ptysiowym.</p><p></p><p>[ATTACH=full]68398[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1201732, member: 1024"] Dynię upiekłam, zamiast wody dałam domowy bulion z kurczaka. Grzyby (smażone pieczarki i suszone kanie) krótko ugotowałam w bulionie i zmiksowałam z zupą, bo dzieć nie lubi grzybów w kawałkach. Na pół hokkaido dałam dwa serki Hochland (po 100 g), a na koniec "zaokrągliłam" smak niewielkim chlustem śmietanki kremówki. Podałam z odrobiną zielonej pietruszki i groszkiem ptysiowym. [ATTACH=full]68398[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa z dyni wg Agaty W.
Top
Bottom