Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa z pieczonych pomidorów z pieczonym czosnkiem i rozmarynem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kawazmlekiem" data-source="post: 1496397" data-attributes="member: 422"><p>Nie będę tworzyć nowego tematu, bo przepisy są bardzo podobne, opisuję swoją wersję z tymiankiem i mozzarellą:</p><p>zamiast rozmarynu był tymianek (i wrzuciłam jeszcze dwa listki szałwii) i dodałam nieco cebuli, całość po upieczeniu zalałam bulionem i podgotowałam około dwudziestu minut. </p><p>Potem zmiksowałam i po wlaniu do miseczki dodałam kilka kawałków mozzarelli. Zdjęcie wyszło koszmarne, światło było wyjątkowo niełaskawe dzisiaj, nie wiem, czy jutro zdążę cyknąć. Moja zupa była nieco bardziej pomarańczowa, ponieważ użyłam kilku pomidorów żółtych. </p><p></p><p>Twoją wersję też robiłam, Shinju i bardzo mi smakowała. Nie wiem, która lepsza, obie nieco inne. Chyba tymianek mi nieco bardziej odpowiada, co nie znaczy, że rozmarynowa jest zła.</p><p></p><p>Aha, zjadłam z chlebem naan, który zrobiłam wg przepisu Małgosimi:</p><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22669&hl=naan" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22669&hl=naan</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kawazmlekiem, post: 1496397, member: 422"] Nie będę tworzyć nowego tematu, bo przepisy są bardzo podobne, opisuję swoją wersję z tymiankiem i mozzarellą: zamiast rozmarynu był tymianek (i wrzuciłam jeszcze dwa listki szałwii) i dodałam nieco cebuli, całość po upieczeniu zalałam bulionem i podgotowałam około dwudziestu minut. Potem zmiksowałam i po wlaniu do miseczki dodałam kilka kawałków mozzarelli. Zdjęcie wyszło koszmarne, światło było wyjątkowo niełaskawe dzisiaj, nie wiem, czy jutro zdążę cyknąć. Moja zupa była nieco bardziej pomarańczowa, ponieważ użyłam kilku pomidorów żółtych. Twoją wersję też robiłam, Shinju i bardzo mi smakowała. Nie wiem, która lepsza, obie nieco inne. Chyba tymianek mi nieco bardziej odpowiada, co nie znaczy, że rozmarynowa jest zła. Aha, zjadłam z chlebem naan, który zrobiłam wg przepisu Małgosimi: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22669&hl=naan"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=22669&hl=naan[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupa z pieczonych pomidorów z pieczonym czosnkiem i rozmarynem
Top
Bottom