Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Zupa z rzodkiewek i sera typu philadelphia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1615113" data-attributes="member: 140"><p><span style="font-size: 26px"><strong>Zupa z rzodkiewek i sera typu philadelphia</strong></span></p><p><em>Zuppa di scamorza e ravanello</em></p><p></p><p>[ATTACH=full]95551[/ATTACH]</p><p></p><p>3 pęczki rzodkiewek</p><p>200 g sera philadelphia z ziołami</p><p>250 ml rosołu</p><p>500 ml mleka</p><p>1 łyżeczkę miodu</p><p>Sól i pieprz</p><p>Listki bazyli</p><p></p><p>1.2 rzodkiewki kroimy w cienkie paski, a resztę drobno siekamy.</p><p>2.Posiekane rzodkiewki wraz z serem, mlekiem, rosołem i miodem gotujemy ( 3 minuty). Krótko miksujemy ( powinny zostać odrobinki warzywa). Solimy i pieprzymy.</p><p>3.Wlewamy do talerzy i dekorujemy bazylią i krążkami rzodkiewek.</p><p></p><p>Ps1 Przepis na 4 osoby</p><p>Ps2 Pochodzi z czasopisma So isst Italien 2011/4.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1615113, member: 140"] [SIZE=14][B]Zupa z rzodkiewek i sera typu philadelphia[/B][/SIZE] [I]Zuppa di scamorza e ravanello[/I] [ATTACH=full]95551[/ATTACH] 3 pęczki rzodkiewek 200 g sera philadelphia z ziołami 250 ml rosołu 500 ml mleka 1 łyżeczkę miodu Sól i pieprz Listki bazyli 1.2 rzodkiewki kroimy w cienkie paski, a resztę drobno siekamy. 2.Posiekane rzodkiewki wraz z serem, mlekiem, rosołem i miodem gotujemy ( 3 minuty). Krótko miksujemy ( powinny zostać odrobinki warzywa). Solimy i pieprzymy. 3.Wlewamy do talerzy i dekorujemy bazylią i krążkami rzodkiewek. Ps1 Przepis na 4 osoby Ps2 Pochodzi z czasopisma So isst Italien 2011/4. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Zupa z rzodkiewek i sera typu philadelphia
Top
Bottom