Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Zupa z soczewicy - fakes.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 147645" data-attributes="member: 59"><p>Paula, soczewicy trzeba pilnowac. Ta czerwona jest bez lupinki wiec mozna solic w trakcie gotowania. Zielona na ogol gotuje osobno i lacze. </p><p>Po dodaniu pomidorow wiadomo - juz nie zmieknie. </p><p>Patrzac na moja zupe zastanawialam sie, czy jej nie rozgotowac (ale nie bardzo jej to szlo) albo zmiksowac. </p><p>Wspaniala. Takze bez koncentratu pomidorowego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 147645, member: 59"] Paula, soczewicy trzeba pilnowac. Ta czerwona jest bez lupinki wiec mozna solic w trakcie gotowania. Zielona na ogol gotuje osobno i lacze. Po dodaniu pomidorow wiadomo - juz nie zmieknie. Patrzac na moja zupe zastanawialam sie, czy jej nie rozgotowac (ale nie bardzo jej to szlo) albo zmiksowac. Wspaniala. Takze bez koncentratu pomidorowego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Zupa z soczewicy - fakes.
Top
Bottom