Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupka chinska
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1615189" data-attributes="member: 2354"><p>Ker, jak to kukurydza dlubana? Bierze sie kolbe kukurydzy, ustawia pionowo na reczniku kuchennym np. albo na foremce do pieczenia babki z komikiem (na kominku) i ostrym nozem odkrawa sie ziarna z gory, albo z dolu i juz.</p><p>Na reczniku aby nie pryskaly wszedzie, na kominku formy tak samo, ziarna wpadaja do formy. Taki trick kuchenny.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1615189, member: 2354"] Ker, jak to kukurydza dlubana? Bierze sie kolbe kukurydzy, ustawia pionowo na reczniku kuchennym np. albo na foremce do pieczenia babki z komikiem (na kominku) i ostrym nozem odkrawa sie ziarna z gory, albo z dolu i juz. Na reczniku aby nie pryskaly wszedzie, na kominku formy tak samo, ziarna wpadaja do formy. Taki trick kuchenny. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zupka chinska
Top
Bottom