Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Zuppa pavese
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Jotka" data-source="post: 95264" data-attributes="member: 12"><p>A ja robiłam i jadłam tę zupę. Jest pyszna i wszystkim moim gościom bardzo smakowała. Jej smak zależy głównie od rosołu, musi być naprawdę esencjonalny. Ponieważ rosół jest wrzący, białko ścina się natychmiast. Technologia jedzenia jest taka, że od razu miesza się to jajko łyżką na talerzu i powstaje coś w rodzaju kluseczek, makaroniku. To absolutnie nie jest jedzenie surowego jajka! Można podać talerz już z wymieszanym jajkiem, ale traci się wówczas efekt wizualny.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jotka, post: 95264, member: 12"] A ja robiłam i jadłam tę zupę. Jest pyszna i wszystkim moim gościom bardzo smakowała. Jej smak zależy głównie od rosołu, musi być naprawdę esencjonalny. Ponieważ rosół jest wrzący, białko ścina się natychmiast. Technologia jedzenia jest taka, że od razu miesza się to jajko łyżką na talerzu i powstaje coś w rodzaju kluseczek, makaroniku. To absolutnie nie jest jedzenie surowego jajka! Można podać talerz już z wymieszanym jajkiem, ale traci się wówczas efekt wizualny. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Zuppa pavese
Top
Bottom