Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zuppa Toscana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="poserbaby" data-source="post: 1552116" data-attributes="member: 34982"><p>Kale to jarmuż po naszemu. A Italian sausage to jest kiełbasa surowa z wieprza, przyprawiana na słodko. Czyli jak użyjecie mielonego tyłka wieprzowego, to będzie ok, tylko pewno zestaw przyprawowy będzie się różnił.</p><p>A żeby doprecyzować - Dutch oven to jest garnek z żeliwa, gruby i długo trzymający ciepło, ze szczelną pokrywką, używa się go do &quot;pieczenia&quot; na ogniu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poserbaby, post: 1552116, member: 34982"] Kale to jarmuż po naszemu. A Italian sausage to jest kiełbasa surowa z wieprza, przyprawiana na słodko. Czyli jak użyjecie mielonego tyłka wieprzowego, to będzie ok, tylko pewno zestaw przyprawowy będzie się różnił. A żeby doprecyzować - Dutch oven to jest garnek z żeliwa, gruby i długo trzymający ciepło, ze szczelną pokrywką, używa się go do "pieczenia" na ogniu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zuppa Toscana
Top
Bottom