Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zuppa Toscana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1552868" data-attributes="member: 1716"><p>Czyli nie mrozić go wcale i będzie smaczny? </p><p>Część muszę zamrozić, bo ta ilość jaką mam to zdecydowanie za dużo na raz do zupy.</p><p>To zrobię tak - całość umyję, poobcinam twarde łodygi i rdzenie i pokroję w paski. Część zamrożę, a część do zupy przechowam w ręczniku i torebce foliowej w lodówce.</p><p>Chyba tak będzie dobrze.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1552868, member: 1716"] Czyli nie mrozić go wcale i będzie smaczny? Część muszę zamrozić, bo ta ilość jaką mam to zdecydowanie za dużo na raz do zupy. To zrobię tak - całość umyję, poobcinam twarde łodygi i rdzenie i pokroję w paski. Część zamrożę, a część do zupy przechowam w ręczniku i torebce foliowej w lodówce. Chyba tak będzie dobrze. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Zuppa Toscana
Top
Bottom