Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Zwijany chlebek z makiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="iwona44" data-source="post: 688664" data-attributes="member: 4326"><p>Drogie kobiety,dzięki za informację w zasadzie pytam tak z ciekawości,bo już wcześniej miałam to zrobić ,bo do tej pory używałam mąki 650,a w końcu chciała bym chociaż raz zrobić ściśle według przepisu,a niektóre właśnie wyrażnie podają inne numery,właśnie między innymi takie jak w tym przepisie.Będąc na przykład we Włoszech starałam się rozszyfrować ich numerację ale dałam sobie z tym spokój,no ale poszperam jeszcze</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iwona44, post: 688664, member: 4326"] Drogie kobiety,dzięki za informację w zasadzie pytam tak z ciekawości,bo już wcześniej miałam to zrobić ,bo do tej pory używałam mąki 650,a w końcu chciała bym chociaż raz zrobić ściśle według przepisu,a niektóre właśnie wyrażnie podają inne numery,właśnie między innymi takie jak w tym przepisie.Będąc na przykład we Włoszech starałam się rozszyfrować ich numerację ale dałam sobie z tym spokój,no ale poszperam jeszcze [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Zwijany chlebek z makiem
Top
Bottom