Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Żytni z rodzynkami, żurawiną i orzechami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cynamon" data-source="post: 1373733" data-attributes="member: 13811"><p>Robię ten chleb trzeci raz właśnie i zastanawiam się dlaczego on tak słabiutko rośnie. Standardowa keksówka była wypełniona ciastem do połowy, teraz nie dochodzi nawet do brzegów foremki, a rośnie już kupę czasu ;/ Dałam nawet drożdży, żeby go trochę wspomóc, bo może wina zakwasu, ale na nic to.</p><p>Ogólnie chleb jest smaczny po upieczeniu, ale nie jest taki wysoki jak Wasze bochenki i nie ma tylu fajnych dziurek, jest raczej zbity.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cynamon, post: 1373733, member: 13811"] Robię ten chleb trzeci raz właśnie i zastanawiam się dlaczego on tak słabiutko rośnie. Standardowa keksówka była wypełniona ciastem do połowy, teraz nie dochodzi nawet do brzegów foremki, a rośnie już kupę czasu ;/ Dałam nawet drożdży, żeby go trochę wspomóc, bo może wina zakwasu, ale na nic to. Ogólnie chleb jest smaczny po upieczeniu, ale nie jest taki wysoki jak Wasze bochenki i nie ma tylu fajnych dziurek, jest raczej zbity. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Żytni z rodzynkami, żurawiną i orzechami
Top
Bottom