Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Żytni z rodzynkami, żurawiną i orzechami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cynamon" data-source="post: 1422956" data-attributes="member: 13811"><p>Zrobiłam pojedynczej porcji z suszonymi śliwkami, w okrągłym żaroodpornym naczyniu o pojemności ok. 0,8 l. Takie naczynie okazało się idealne na porcję podaną przez Gucia, wyrosło niemal do brzegów. Mały chlebek, w sam raz na dwie osoby. Skórka super chrupka wyszła, nie wiem, czy to zasługa szklanego naczynia, czy tego, że dosyć mocno spryskiwałam go wodą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cynamon, post: 1422956, member: 13811"] Zrobiłam pojedynczej porcji z suszonymi śliwkami, w okrągłym żaroodpornym naczyniu o pojemności ok. 0,8 l. Takie naczynie okazało się idealne na porcję podaną przez Gucia, wyrosło niemal do brzegów. Mały chlebek, w sam raz na dwie osoby. Skórka super chrupka wyszła, nie wiem, czy to zasługa szklanego naczynia, czy tego, że dosyć mocno spryskiwałam go wodą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Żytni z rodzynkami, żurawiną i orzechami
Top
Bottom