Farsz szpinakowo- twarogowy

inga_xx

Member
Maj 19, 2007
1,500
0
0
nada sie na pewno. robilam juz ravioli ze szpinakiem. tylko z feta, a nie bialym serem, bo ten, w farszu wydaje mi sie byc nieco jalowy. no ale moze sie myle ;)
 

inga_xx

Member
Maj 19, 2007
1,500
0
0
ehes, tak samo.
na paczke (niestety) mrozonego szpinaku dalam 200-250(?)g fety, 2 zabki czosnku, galke i pieprz. soli juz nie dodawalam, a fete mialam grecka, ktora nie byla jakas przerazliwie slona. mozna tez jakos pokombinowac pol na pol z serem bialym, jakby feta byla za slona.. i zdecydowanie lepszy jest swiezy szpinak. no ale mrozony tez ujdzie ;)
 

orelia

Member
Cze 25, 2007
3,049
0
0
No to zrobie może się uda!!
Dzięki wielkie
anbetung.gif
 

kermidt

Moderator
Członek ekipy
Wrz 17, 2004
44,979
4
0
Osulko, podaj przepis.
Zdarza sie w necie, ze strony sa usuniete. Zostanie link prowadzacy w pustke...