- Gru 22, 2004
- 5,078
- 446
- 83
dziękuję
CYTATZawsze dłużej wyrastają u mnie chleby niż podaje przepis - w domu jest zimno.
Ten wysrastał za każdym razem (3 x) jeszcze raz dłużej niż podaje przepis.tak ale to chleb bardzo pszenny, więc zimno mu nie przeszkadza wcale jak widać
CYTATNo dobra, próbuję!
trzymaj kciuki
dzięki za radę.
dość płaski ten koszyczek może więc upiecze się bardzo dobrze jeśli delikatnie go przeniesiesz na blachę
tokyoeyes @ 10 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=430302No dobra, próbuję!No i co, udał sięBardzo lubię ten chleb.
tu znajdziesz identyczny: http://www.mieszanki.pl/o/index.php?cPath=3
dziunia @ 17 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=434495tu znajdziesz identyczny: http://www.mieszanki.pl/o/index.php?cPath=3dzięki, kilka minut temu właśnie znalazłam
tokyoeyes @ 24 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=438708Efekt: chlebek żytni dał się pięknie uformować, pierwszy raz zrobiłam "bochenek" CHLEBA!Śliczny
Inês @ 5 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=460150Troszke sie rozplaszczyl jak go przekladalam z koszyka do naczynia ceramicznego -A dlaczego nie wyrastał od razu w tym naczyniu, skoro w nim piekłaś
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia