BISZKOPT Z CIEPŁYMI LODAMI

Tobatka

Member
Lut 7, 2006
3,700
0
0
Biszkopt upieczony
icon_smile.gif
Teraz stygnie
icon_smile.gif
 

Tobatka

Member
Lut 7, 2006
3,700
0
0
Wyszedł wysoki, pyszny, nie za słodki dzięki cytrynowej galaretce i dżemowi z czarnej porzeczki, choć miałam obawy, że zemdli
icon_smile.gif

Duszki ułożyłam tak, że po pokrojeniu ich nie widać, a każdy kawałek chowa niespodziankę w sobie, co się gościom bardzo spodobało
icon_smile.gif


Zdjęcia, jak tylko znajdę chwilę, coby pościągać z aparatu...


Masa jest warta polecenia, myślę, że często z niej będę korzystać, z różnymi galaretkami - idealna na tort, bo lekka, puszysta, mało słodka, trzymająca formę...


EDIT - obiecane zdjęcia:






PS. Biszkopt robiłam ze swojego przepisu sprawdzonego
icon_smile.gif
A polewa żelatynowa Cinki (u mnie już jako standardowa polewa
icon_smile.gif
)
 
Ostatnią edycję dokonał moderator: