Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Uwielbiam te ciasteczka ale zamiast orzechow dodaje 2 szklanki pokruszonych slonych paluszkow cos wspanialego!
Naprawde radze wyprobowac ten przepis, paluszki sa chrupiace a kombinacja slodkiego i slonego smaku naprawde idze w parze.
Z minimuffinkowej formy wyszło ponad 60 sztuk. Użyłam 2 opakowania dropsów (kropelek) czekoladowych a`100 g i zamiast orzechów 1 opakowanie 100 g migdałów w płatkach. Są tak pyszne, że nie można się im oprzeć i to jest ich jedyna wada.
Uwaga: ciasteczek nie wypiekać mocno! Mają sie tylko lekko zarumienić na brzegach, inaczej będą twarde.
Taka jestem mądra, bo tym właśnie pozwoliłam sie zrumienić.
Właśnie wyciągnęłam drugą blache tych ciasteczek z piekarnika! Jakie one są pyszne! Miałam nie jeść słodyczy aż nie schudnę, ale nie mogłam się oprzeć. Wspaniałe!