Mała_Mi @ 16 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=874706już czuję, że chudnę. w oczachMi , a jak to wygląda, jak oczy chudną?
bambino @ 15 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=921710Możecie powiedzieć jak to ciasto smakuje ? Chodzi mi o to czy osoby które się nie odchudzają bedą z niego zadowolone? bo chciałabym je upiec na świeta
Czy jest ono slodkie chociaz troche?oczywiście, że jest słodkie, przecież jest tam słodzik. Jak na święta, to myślę, że warto je udekorować chociaż, bo ono skromne jest. Smak jest jak dla mnie bardzo dobry, ponieważ szybko się je robi, zrób je na próbę przed świętami i sama oceń czy Ci smakuje. Jak dasz polewę kakaową z żółtka i kakao (jak nutella) to będzie bardziej dekoracyjne. Działaj i powiedz jak Ci poszło.
Ilona @ 16 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=921880Ja bym dała do środka jakies skórki, owoce kandyzowanea może rodzynki - to wtedy bedzie pewne, ze ciacho jest słodkieświęte słowa, ale jak się jest na diecie, to nie wchodzi w grę.
bambino @ 16 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=922055Ja mam jeszcze dwa pytanka mianowicie 1. Jak długo to ciasto jest świerze? 2. Co myślicie na temat jeszcze bardziej odchudzonej wersji mianowicie zamiast dodania 3 jajek dodac 2 jajka i 2 białka? było by coś z tego czy raczej nie?albo 3 białka i 1 albo 2 żółtka?
Deksterinka @ 22 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=9800863 duze łyzki cukru trzcinowego(to zdrowsze wyjście niz wyniszczający organizm słodzik)Zamiast cukru polecam syrop z agawy, nie podnosi bowiem IG
Bea73 @ 22 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=980267Zamiast cukru polecam syrop z agawy, nie podnosi bowiem IGA nadaje się do pieczenia?
Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji, dlatego z upodobaniem dodaję ten syrop do dań na zimno, ale gdyby jeszcze dało się na tym piec, to byłoby bosko
Bea73 @ 23 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=980469Tak tak, nie ma zadnych przeciwwskazanOoo, super, dziękuję za informację
A znalazłaś gdzieś jakiś przelicznik w porównaniu ze zwykłym cukrem?
Joasiak1 @ 25 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=981143A znalazłaś gdzieś jakiś przelicznik w porównaniu ze zwykłym cukrem?Nie, dodaje syropu do smaku.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia