4 Filizanki Maki
2 Paczki Proszku do pieczenia
1 i 1/2 Filizanki Cukru
2 Jajka
2 Filizanki Maslanki naturalnej
Wrzystko razem dac do jednej Miski i Mikserem 3 min wymieszac!!!
Ciasto wylac na Blache wylozona Papierem lub wysmorowana tluszczem.
2 Filizanki Kokosu
1 Paczke cukru waniliowego
1/2 Filizanki cukru
Wymieszac razem i Posypac na ciasto.
I do piekarnika 160 C - 170 C na 30-40 min az den kokos bedzie zlotawy
NA GORACE CIASTO WYLAC 2 KUBKI SMIETANY !!!
Smietanka musi byc zadka , kremowka, sie nie nadaje
Ja na Koncu jeszcze posypuje Troche kokosem.
Polecam jest naprawde dobre i bardzo szybkie
2 Paczki Proszku do pieczenia
1 i 1/2 Filizanki Cukru
2 Jajka
2 Filizanki Maslanki naturalnej
Wrzystko razem dac do jednej Miski i Mikserem 3 min wymieszac!!!
Ciasto wylac na Blache wylozona Papierem lub wysmorowana tluszczem.
2 Filizanki Kokosu
1 Paczke cukru waniliowego
1/2 Filizanki cukru
Wymieszac razem i Posypac na ciasto.
I do piekarnika 160 C - 170 C na 30-40 min az den kokos bedzie zlotawy
NA GORACE CIASTO WYLAC 2 KUBKI SMIETANY !!!
Smietanka musi byc zadka , kremowka, sie nie nadaje
Ja na Koncu jeszcze posypuje Troche kokosem.
Polecam jest naprawde dobre i bardzo szybkie