Ewusiek
Member
- Lut 18, 2007
- 3,488
- 0
- 0
sylcia @ 13 Sep 2008 napisał:
sylcia @ 13 Sep 2008 napisał:
Ewusiek @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750252a co to "laty" ?No laty...takie jak krowa ma na przyklad...albo koty bywaja laciate...
Ewusiek @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750257a łaty
a już myślałam ,że to odmiana nieforemnych poduszek np.To tylko brak polskich znakow
Caritko,Twoje ciasto robie jak sernik zostanie pochloniety.
Mam nadzieje,ze wyjda mi rowne poduszki,jak Tobie
moni20 @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750455caritka rewelacyjne zdjeciaLud_ @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750515Caritko, przepysznie wygląda to ciasto!Drukuję przepis i do wypróbowania, tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo następne tygodnie zapowiadają się bardzo napięteDziekuje, milo mi, ze Wam sie podoba
strongmenka @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750489Pyszne ciacho! Zostało pożarte na ciepło! Ciemne ciasto puszyste, a masa serowa...mmmm..POLECAM!Super! Bardzo sie ciesze, ze smakuje
Ines @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750544Śliczne te poduchy.
tabaza @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750547czec caritko jestem czesto na twim blogu i bardo mi sie podobaja toje przepisy."poduski" dech mi zparly presliczne zamierzam je zrobic tylko brakuje mi budyniu bo e wloszech nie ma co moge dodac zamiast budyniu?Witaj
Boziu zloty- ale mi miloDziekuje
Tak mysle i wydaje mi sie, ze moglabys sprobowac dodac make ziemniaczana, plus dodatkowo aromat smietankowy lub waniliowy.
Z maka ziemniaczana musialabys niestety poeksperymentowac, bo nie bardzo wiem, ile jej wsypac
Moze lyzke? Lub dwie?
Opakowanie budyniu w proszku zawiera 3 kopiaste lyzki (wlasnie mierzylam), wiec do masy dalabym moze ze 1,5 lyzki (????) maki ziemniaczanej.
Moze troche mniej? (Nie wiem)
Nigdy nie zastepowalam budyniu w proszku maka ziemniaczana, wiec trudno mi powiedziec, ile maki wsypac na taka ilosc sera / masy.
moni20 @ 15 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750694hmm ... to ciacho tak pysznie wyglada i mam kilka pytan
ciacho musi byc caly czas w lodowce ??
wyjezdzam do pl pod koniec tygodnia i chcialam zrobic abysmy sobie w czasie podrozy je podjedli a reszte to by domownicy wchloneli ... bo wyglada smakowicie ... mozna je do lapki wziac?? czy sie rozlatuje??Moni, przeciez w przepisie nie ma slowa o lodowce.
Ciasta nie musisz wkladac do lodowki, ani go tam przechowywac.
Nie rozlatuje sie i tak, jak powiedziala Ewusiek- mozesz wziac w lapke.
Krystyna9 @ 15 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750716To ciasto jest baaaaaardzo smaczne. Piekłam je tydzień temu . Relacja jest tu. . Wypatrzyłam je na blogu Caritki, ale odwagi mi brakowało aby upiec. Dopiero Abbra ośmieliła mnie do niego. I nie żałuję, bo mało że efektowne to przede wszystkim przesmaczne. Caritko :Krystyno- Ciesze sie bardzo, ze smakowaloFajnie Ci wyszlo
(Twojej relacji jakos wczesniej nie widzialamRzucilo mi sie na oczy? Czy jak?
Caritka @ 15 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750730Moni, przeciez w przepisie nie ma slowa o lodowce.
Ciasta nie musisz wkladac do lodowki, ani go tam przechowywac.wiem ze nie ma slowa o tym w przepisie ale zastanawialam sie ze wzgledu na ten ser czy sie czasem cos nie popsuje.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia