8 łyżek oleju kokosowego, roztopionego na wolnym ogniu
8 łyżekmasła z migdałów /z pestek dyni
4 łyżki stewi
5 łyżek karobu ( w proszku)
9 łyżeczek syropu z agawy
1/2 łyżeczki wanili
opcje: kokosowe wiórki, suszona żurawina, posiekane orzechy
Olej i masło rozgrzewamy w rondelku aż się całość rozpuści. Dodajemy resztę składników i pozostawiamy na ogniu do momentu aż calość będzie miała pożądaną gęstość
Czekoladową masę rozsmarowujemy na blaszce na grubość czekolady, niecierpliwi mogą włożyć czekoladę do lodówki na 10 minut.
A zdjęcie na moim blogu http://puravidawmojejkuchni.com/
8 łyżekmasła z migdałów /z pestek dyni
4 łyżki stewi
5 łyżek karobu ( w proszku)
9 łyżeczek syropu z agawy
1/2 łyżeczki wanili
opcje: kokosowe wiórki, suszona żurawina, posiekane orzechy
Olej i masło rozgrzewamy w rondelku aż się całość rozpuści. Dodajemy resztę składników i pozostawiamy na ogniu do momentu aż calość będzie miała pożądaną gęstość
Czekoladową masę rozsmarowujemy na blaszce na grubość czekolady, niecierpliwi mogą włożyć czekoladę do lodówki na 10 minut.
A zdjęcie na moim blogu http://puravidawmojejkuchni.com/
Ostatnią edycję dokonał moderator: