zawsze wstawiam do nagrzanego
ja tez mam 18 lat ale takich cudow w kuchni robic nie umiem
CYTATAgusiu- tak, mam 18 latja tez mam 18 lat ale takich cudow w kuchni robic nie umiemdopóki nie zajrzałam na cin cina to też nie umiałam posiedz tu troszke z nami to aż się zdziwisz co Ci z piekarnika zacznie wychodzić
Trzeba piec i jak tylko wystygnie nadmiar zamrozić.no to tak zrobie - a pozniej jak go rozrazac? po prostu wystawic z zamrazarki?
zjeść albo obdzielić sąsiadówz sasiadami nie mam zbyt bliskich stosunkow... i w sumie nie chce miec
="trzkasienka]
zjeść albo obdzielić sąsiadówz sasiadami nie mam zbyt bliskich stosunkow... i w sumie nie chce miecRozumiem to doskonale
Więc chyba faktycznie pozostaje tylko zamrożenie, a potem rozmrożenie, ja bym rozmrażała w microfali, jeżeli oczywiście masz, zwłaszcza, że bardzo lubię takie jeszcze ciepłe ciacho drożdżowe, chociaż opinii co do sera rozmrażanego ni zmieniłam
Ja też nie mam uprzedzeń, też smakuje mi tak samo. Drożdżówki z serem zawsze mrożę tuż po upieczeniu i potem nawet niektórzy zjadacze nie wiedzą jedząc, że to odmrażane jest .
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia