Składniki na 4 porcje
1,5 szklanki mocnej gorącej kawy
1 filiżanka ubitej z cukrem ( 4 łyżeczki) śmietany
10 likierowych kieliszków irlandzkiej whisky
4 łyżeczki cukru
Kieliszki wypłukać gorącą wodą, do każdego wlać po 2,5 kieliszka whisky, dodać po łyżeczce cukru, do 3/4 wysokości wlać kawę. Wymieszać. Na wierzchu położyć bitą śmietanę. Smacznego.
Przepis pochodzi z Burdy - Agencja Muza.
1,5 szklanki mocnej gorącej kawy
1 filiżanka ubitej z cukrem ( 4 łyżeczki) śmietany
10 likierowych kieliszków irlandzkiej whisky
4 łyżeczki cukru
Kieliszki wypłukać gorącą wodą, do każdego wlać po 2,5 kieliszka whisky, dodać po łyżeczce cukru, do 3/4 wysokości wlać kawę. Wymieszać. Na wierzchu położyć bitą śmietanę. Smacznego.
Przepis pochodzi z Burdy - Agencja Muza.
Ostatnią edycję dokonał moderator: