Hihi czy mięso piecze się bez przykrycia?Hihi napisz że 20 minut z przykryciem potem już bez Też się pytałam
Hihi czy mięso piecze się bez przykrycia?Hihi napisz że 20 minut z przykryciem potem już bez Też się pytałamok już poprawiam
Hihi czy mięso piecze się bez przykrycia?Hihi napisz że 20 minut z przykryciem potem już bez Też się pytałamok już poprawiamGłodna byłam zjadłam "e"
Miało być napisze
Justyna
Hihi, mam pytanie: w przepisie jest MARYNATA, ok, w marynacie mięso siedzi 2 dni, ale sa oprócz mięsa tez pozostałe składniki - co mam z nimi zrobić? Nie piszesz w przespisie, a ja niedomyśla jakaś jestemPierwsze składniki od góry to drugi etap przepisu gdy już wkładamy wszystko do pieca
Dziękuję - mi to trzeba głośno i wyraźnieNo widzę, że dziewczyny mnie wyręczyły SUPER
Moja sie już marynuje, dzisiaj bede piekła, nie udało mi sie kupić przyprawy do dziczyzny, moze bardzo na smaku nie straci.Przyprawę do dziczyzny można kupić albo firmy Ducros albo Kotanyi
Hi hi, jutro pieczenie - oytam więc - mięso wyjmujemy z marynaty. marynaty nie pieczemy. czy tak?
GrazMięso wyjmujemy z marynaty - ale nacieramy nią (czyli marynatą) jeszcze raz mięso przed samym posypywaniem paprykami itp.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.