hazo @ 13 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=789721Vidar, a jak radzisz ustawić piekarnik?Ja zawsze pieke zaraz pod srodkowa polka.
jaxja @ 13 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=789725Czytam w Waszych postach, że ciasteczka mają karmelowy smak. Skąd on pochodzi? Czy cukier, który w nich jest karmelizuje się podczas pieczenia, czy coś przeoczyłam w przepisie?Karmelowy smak daje albo brazowy cukier albo syrop
vidar @ 14 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=789883ciastka przechowuje w puszkach w zimnej piwnicy i nie sa ciagnace pozniej-tylko twardo-chrupiace.Dzięki za odowiedź.
Dla mnie zdecydowanie najsmaczniejsze były zaraz po upieczeniu i tej opcji się będę trzymać.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia